Assemblea Extraordinària

Des de la junta directiva ens posem en contacte amb tu per informar-te que després de l’inici del procés electoral s’ha detectat que els nostres estatuts no recollien tots els processos que marca la Llei Catalana de l’Esport.

Davant aquesta situació et comuniquem que abans d’iniciar de nou el procés d’eleccions a la junta directiva, és necessari fer una assemblea general extraordinària on es presentarà i es votarà el calendari i el reglament electoral i es triarà la junta electoral.

L’assemblea es realitzarà el diumenge 2 de maig a les 19.30 h (primera convocatòria i 20.00 h (segona convocatòria).

Ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta anterior,

2. Presentació i aprovació del calendari electoral.

3. Presentació i aprovació del reglament electoral.

4. Elecció de la junta electoral.

5. Precs i preguntes.

A partir d’aquest enllaç pots consultar i descarregar els documents portats a votació.

El mateix diumenge 2 de maig enviarem el link d’accés a l’assemblea per correu electrònic.

PROTOCOL SOBRE LA TRANSPARÈNCIA I CERTIFICACIÓ DE LES VOTACIONS A l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE PANTERES GROGUES.

A causa de les limitacions legals per les normatives derivades per la COVID19, i havent de complir amb el mandat dels estatuts de Panteres Grogues i la Llei Catalana de l’Esport, l’assemblea general extraordinària es realitzarà amb els següents requisits:

Per la limitació imposada en l’aforament de reunions, aquesta assemblea es farà via telemàtica.

La votació dels diferents punts es realitzarà presencialment des del dia 3 al 7 de maig en horari habitual de l’oficina: de dilluns a dijous de 16.00 h a 20.00 h i divendres de 10.00 h a 14.00 h al carrer Floridablanca, 143 Entresòl 3.

Cal recordar que els nostres estatuts no permeten el vot delegat. Perquè les votacions siguin vàlides cal garantir la identificació correcta de les persones que efectuen el vot i la transparència de l’escrutini.

Junta Directiva de Panteres Grogues.

¡TE ESPERAMOS!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2021. Todos los derechos reservados.