Orgull Panteril

Panteres Grogues és una entitat amb més de 25 anys d’història que necessita emancipar-se. Volem que Panteres Grogues gestioni una instal·lació esportiva pública.

En el nostre programa hem previst diferents accions en àmbits, perquè totes les nostres actuacions vagin en la mateixa direcció. Tenim les persones, tenim l’experiència, tenim el lideratge, tenim la il·lusió i la motivació necessària, i tenim l’Orgull de ser Panteres, que ens facilitarà que construïm junts casa nostra, la casa de Panteres.

Joan Miró
Candidat a president

Membre de Panteres Grogues des de 1995, abans de la seva constitució oficial a l’any 2000. Impulsor i 1er. President de Panteres Grogues des de 2000 fins 2009. Participa activament a les seccions de Futbol, Pàdel, Running i Esquí.

Toni Travieso
Candidat a vice-president

Membre de Panteres Grogues des de 2009. Membre de la junta des de 2015 com a coordinador de les seccions esportives masculines i no esportives. President de Panteres Grogues entre els anys 2017 i 2019.

Angelo Deiana
Candidat a tresorer

Membre de Panteres Grogues des de fa alguns anys com a jugador a vòlei platja, després defensa personal i participant com a voluntari en alguns esdeveniments com Panteresport. Treballa en gestió de crèdits i és tresorer adjunt a l’associació Gaylespol.

Jacques Schoofs
Candidat a secretari

Membre de Panteres Grogues des de 2002. Aficionat a la natació, bicicleta de muntanya i passejos llargs per entorns naturals i urbans. Ha estat coordinador de la secció de natació i webmaster del club. Membre de la junta directiva entre 2010 i 2018, dels quals 6 anys com a president.

Sybel Gutiérrez
Candidata vocalia d’esports

Àrbitre territorial B de la FCV. També ha practicat natació, natació sincronitzada, voleibol (pista i platja), kickingball, sotfball, tennis i altres. Li apassiona no solament lluitar per la justícia i la igualtat no únicament associades al gènere sinó també per habilitats físiques i/o culturals. 

Walter Crupano
Candidat vocalia d’esports

És italià i porta a Barcelona des del 2008. Jugador de vòlei pista per passió i monitor de natació i socorrista per feina. Membre de la secció de vòlei pista i coordinador d’aquesta del 2018 al 2020.

Pablo Del Papa
Candidat a vocalia d’esports

Participa activament en la secció de vòlei masculí des de l’any 2016. Entrenador de voleibol amb titulació espanyola de nivell 2. Des de l’any 2017 fins al 2020, ha entrenat grups sèniors mixtes de diferents nivells per a les seccions de vòlei pista i platja. 

Lluïsa Pugés
Candidata vocalia de diversitat i activisme

Participa habitualment en bàsquet, quan pot a Senderisme (organitzant alguna sortida i tot) i antigament Running. Membre de Panteres Grogues desde 2010. Membre en una ocasió de la junta, encara que ha col·laborat en diverses d’elles.

Marc Casases
Candidat vocalia de cultura I wellness

Porta al club uns vuit anys, va començar a teatre, i actualment encara hi segueix. A part d’actor, exerceix de coordinador / tresorer d’aquesta secció cultural. Porta sis anys fent meditació i un a ioga. Fer-se soci de PG va ser una de les seves millors decisions.

Sara Barrera
Candidata a vocalia de comunicació

Periodista tot terreny, és membre de la secció femenina de bàsquet de PG des del 2018. Apassionada d’aquest esport, ha produït ‘La niña del Gancho’ (Filmin, 2016), que es va poder veure al Donasport 2020.

Malcolm Planson
Candidat a vocalia d’actes i voluntariat

Membre de la secció de natació des 2018, poc temps després de la seva arribada a Barcelona. Aficionat a la natació des de molt jove. Vol contribuir que Panteres Grogues segueixi un punt de trobada obert a tots fora de tota discriminació, tal com ha estat per a ell.

Manuel Peinado
Candidat a vocalia d’actes i voluntariat

És una persona compromesa amb el col·lectiu LGTBI+ i les seves reivindicacions. Té gran coneixement del món associatiu i de les reivindicacions del col·lectiu LGTBI+ i de les associacions del territori.

Descarrega’t el programa.

T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Tots els drets reservats.