Torna la festa de Carnaval de Panteres Grogues amb la dècada més desinhibida com a marc temàtic: treu les teves entrades ja!

Charleston, foxtrot i tango, llei seca i gàngsters, els inicis d ela bohèmia parisina, cabarets, el gran Gastby, Víctor o Victoria… Sí, el prper divendres 9 de febrero, amb la recuperació del Carnaval de Panteres Grogues, et convidem a viatjar als bojos anys 20, que seran el marc temàtic de la festa. El concurs de disfresses, amb premis que voltaran els 800€, és el plat fort de la celebració. Vens?

El carnaval de Panteres Grogues es desenvoluparà a l’Espai de Restauració de l’Estació de França. I pots escalfar motros al nostre sopar de carnaval a les 21h (consulta menú aquí). La festa començarà entre 22:30 i 23h, i la allargarem fins a les 3:30 de la matinada. L’entrada amb sopar previ es de 30€. L’entrada només a la festa amb consumisió inclosa està a un preu inicial de 15€ per a persones associades a Panteres Grogues. Però afanya’t si aquesta es la teva opció, perquè després del 26 de gener anirà pujant com l’escuma del bon cava… I l’aforament és limitat.

Una mitja hora després de l’inici de la festa ens posarem a tope amb el concurs de disfresses. Podeu participar-hi individualment o en grups de fins a cinc persones. Gràcies al patrocini de Believe, Puma, Locamente, Menuditas, Casa Jaime y Casa Batlló, el Carnaval de Panteres Grogues comptarà amb premis per un valor total de 800€. I per a atorgar-los, el jurat valorarà qualitat, originalitat, adequació temàtica de les disfresses, posada en escena i nombre de components. Si per a la posada en escena necessiteu música específica, heu d’escriure un mail a marketing@panteresgrogues.org

El carnaval en Panteres Grogues gaudeix d’una gran tradició que va interrompre la pandèmia. I en l’any del trenta aniversari del club ens hem proposat recuperar-la. Aquesta recuperació no és nomes perquè tenim unes ganes boges de divertir-nos, sinó perquè un dels nostres objectius clau és aprofundir en la cohesió i el sentiment de pertinença a Panteres Grogues. Per a aconseguir-ho, les festes i els events socials co a espai d’interrleació de les diferents seccions són una eina essencial. Així que avisem, el Carnaval només és el principi. 

Vine i gaudeix de ser Panterae