teatre Urpes T

TEATRE

La secció de teatre Urpes T es va crear en 2007. Des d’aquell any, cada temporada la companyia realitza classes i tallers d’interpretació i prepara una obra que estrena a la fi de juny o principis de juliol en un teatre de Barcelona.

Durant els mesos d’octubre a desembre (inclòs) el grup treballa impros, exercicis, entrenament actoral, etc. A partir de gener la directora proposa una obra que s’assaja durant sis mesos fins a representar-la.

A més de les trobades setmanals, durant els mesos d’abril i maig es fan dos assajos intensius de cap de setmana en un alberg pròxim a Barcelona amb un cost d’entre 30 € i 40 € per participant.

En tractar-se d’una activitat en grup es demana el màxim compromís durant els mesos d’assaig de l’obra amb l’objectiu que la resta de l’equip no es vegi afectat.

Durant tots els anys de la companyia Urpes T de Panteres Grogues ha representat les següents obres: Desconnectats, … i van ser fúries, La vida s’un conte, El sents, Romeo i…, Perduts sense Lorca i Rainbow – històries del cor.

Totes les obres tenen o bé algun personatge i trama relacionada amb la temàtica LGTBI+ o bé tota l’obra és una adaptació on l’eix central és la temàtica LGTBI+.

Els assajos es realitzen els dilluns de 18.00 h a 20.00 h al Centre Cívic Vil·la Urània.

Contacta amb la secció per a reservar el teu dia de prova o sol·licitar més informació.

T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Tots els drets reservats.