Panteres Grogues participa a la conferència final del projecte i-Sport

Panteres Grogues en el Sports - proyectos para la inclusión en el deporte - entidades LGTBIQ+

El projecte Inclusion in Sport (iSport) va celebrar la seva conferència final a Salònica, Grècia, els dies 9 i 10 de novembre. Les entitats associades al projecte, inclosa Panteres Grogues, es van reunir per concloure els resultats de tres anys de treball. Aquest esdeveniment va formar part de la Conferència IMCL, organitzada per la Universitat Aristòtil de Salònica, sòcia del projecte.

El projecte iSport, cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, té com a objectiu principal promoure la diversitat i la inclusió social en l’esport. Es busca millorar l’experiència esportiva de totes les persones involucrades, amb especial atenció a les dones, persones LGBT+, persones amb diversitat funcional i individus de totes les edats. A més, el projecte busca garantir la igualtat d’oportunitats i conscienciar sobre els beneficis de l’activitat física per a la salut en general.

Durant el primer dia, representants de les entitats i organismes associats al projecte van assistir a diverses sessions sobre tecnologies digitals per a la salut i l’esport, l’impacte de la intel·ligència artificial en la vida i l’educació, i la gamificació i el seu ús. Part de la conferència IMCL es va dedicar específicament al tema de la inclusió en l’esport i el projecte iSport.

El segon dia va tenir lloc la reunió final del projecte iSport, on representants dels entitats associades van comentar els resultats del projecte (estudis de cas, MOOC, joc iSport i recomanacions). El consorci del projecte està format per vuit organismes de vuit països, liderat per l’Institut EUSA. Aquests organismes són organitzacions esportives i educatives de diversos països europeus.

El projecte iSport ha estat una iniciativa significativa per avançar en la inclusió en l’esport a tota Europa, i ha generat recursos valuosos que estan disponibles en línea: https://www.isporteurope.eu/resources

Font: https://www.eusa.eu/final-isport-conference-held-in-thessaloniki