muntanya

Apunta’t a la nostra llista de distribució i rep tota la informació de les rutes que organitzem!

Consulta el calendari de les nostres sortides.

A través de la iniciativa de persones voluntàries, la secció de muntanya de Panteres Grogues realitza diverses activitats de caràcter no competitiu relacionades amb l’esport de muntanya: senderisme, esquí de muntanya i raquetes; vies ferrades, barranquisme i alpinisme. Les sortides es realitzen principalment (però no exclusivament) en caps de setmana o dies festius.

El grup de muntanya intenta dur a terme activitats per a tothom i tots els nivells, per tant, no cal tenir molta experiència per participar-hi. De totes maneres, les sortides que es realitzen depenen de les persones voluntàries que s’ofereixen a organitzar-les, és per això que de vegades el nivell pot variar i no seran per a tots els públics. Com més persones participin en l’organització, més diversitat d’activitats hi haurà.

La secció no té una quota fixa, només és necessari ser soci/a de Panteres Grogues i disposar de lassegurança en cas d’accidents del club o d’una assegurança federativa. 

Qui està interessat/da en l’activitat ha d’enviar un mail a la persona que l’organitza i passarà a estar en l’activitat o en la llista d’espera.

A més, la secció es reuneix un parell de vegades a l’any per fer resum de les activitats fetes, per parlar de propostes que fan arribar altres integrants de la secció i per detectar necessitats.

L’objectiu final és el de gaudir de la muntanya amb altres persones i crear un espai segur on tothom se senti inclòs en un ambient lliure de discriminació.

Todes les activitats de la secció quedan reguladas a través del nostre reglament intern. La participació en las nostres propostes comporta la lectura i aceptació del mateix.

 
T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Tots els drets reservats.