muntanya

A través de la iniciativa de persones voluntàries, la secció de muntanya de Panteres Grogues realitza diverses activitats de caràcter no competitiu relacionades amb l’esport de muntanya: senderisme, esquí de muntanya i raquetes; vies ferrades, barranquisme i alpinisme. Les sortides es realitzen principalment (però no exclusivament) en caps de setmana o dies festius.

El grup de muntanya intenta dur a terme activitats per a tothom i tots els nivells, per tant, no cal tenir molta experiència per participar-hi. De totes maneres, les sortides que es realitzen depenen de les persones voluntàries que s’ofereixen a organitzar-les, és per això que de vegades el nivell pot variar i no seran per a tots els públics. Com més persones participin en l’organització, més diversitat d’activitats hi haurà.

En la secció no existeixen els dies de prova. Qualsevol persona podrà apuntar-se a les sortides (excepte aquelles que posi com a requeriment ser soci/a), però tenint en compte que les places són preferents per a socis/es del club, i només quan quedin places lliures es podran apuntar les persones no sòcies.

La secció no té una quota fixa, només és necessari ser soci/a de Panteres Grogues i disposar de lassegurança en cas d’accidents del club o d’una assegurança federativa. 

Per participar només cal apuntar-se a la llista de distribució de la secció, on les persones voluntàries informen de la ruta a realitzar, la seva dificultat, el material necessari, els requisits, el nombre de participants que poden participar en l’activitat i les despeses (per compartir cotxe, allotjament o activitats si precisa). 

Qui està interessat/da en l’activitat ha d’enviar un mail a la persona que l’organitza i passarà a estar en l’activitat o en la llista d’espera.

El grup de muntanya publica un calendari amb les propostes de sortida per a l’any en curs després d’una reunió bianual al juny i al desembre, que pot anar variant segons la disponibilitat de les persones organitzadores de l’activitat. Enguany, i per la incertesa de les restriccions sanitàries, encara no ha estat possible publicar aquest calendari.

A més, la secció es reuneix un parell de vegades a l’any per fer resum de les activitats fetes, per parlar de propostes que fan arribar altres integrants de la secció i per detectar necessitats.

L’objectiu final és el de gaudir de la muntanya amb altres persones i crear un espai segur on tothom se senti inclòs en un ambient lliure de discriminació.

Consulta el calendari de les nostres sortides.

Contacta directament amb la secció per apuntar-te a la llista de distribució o sol·licitar més informació.

 
T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.
Panteres Grogues 2021. Tots els drets reservats.