swing

La secció de Swing té lloc els dimarts de 20.00 h a 21.00 h (Solo Jazz – ball individual) i de 21.00 h a 22.00 h (Lindy Hop – ball en parella) a la Sala 2 del 2estones – Multiespai de creació, a Gràcia.

Els balls de Swing són un conjunt d’estils d’origen afroamericà, no reglats, i basats en la improvisació i la diversió. Hi ha multitud de disciplines, però les més habituals i conegudes són les dues que es ballen a la secció: el Solo Jazz i el Lindy Hop. 

Solo Jazz (ball individual).

El Solo Jazz comprèn tot el ball individual, amb un moviment arrelat i relaxat, juga amb una barreja d’estructura i improvisació que permet aprendre a moure el cos de manera tècnica, i a la vegada desenvolupar la capacitat de ballar i crear lliurement, seguint la música. 

Lindy Hop (ball en parella).

El Lindy Hop és un tipus de ball de swing en parella, basat en la comunicació corporal entre leader i follower – en guiar i ser guiat –, cosa que permet improvisar i inventar noves combinacions en cada moment. 

Es tracta de passar una bona estona, no de ser perfecte! De qualsevol ‘equivocació’ sempre se’n pot fer ‘una variació’! Cadascú balla com el seu cos d’expressa; només calen ganes, ritme i flow!

El preu de la secció és de 29 €/mes per a insciure’s a un ball (Solo Jazz o Lindy Hop) i de 39 €/mes per a fer-ho als dos (Solo Jazz i Lindy Hop).

No dubtis a contactar amb la secció per a reservar el teu dia de prova o sol·licitar més informació.

¡TE ESPERAMOS!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Todos los derechos reservados.