La IV regata de Lliga Catalana de Llagut va comptar amb la participació dels dos equips veterans, el masculí i el femení 

La secció de rem de Panteres Grogues no para de créixer. La prova està en la IV Regata de Lliga Catalana de Llagut, disputada a Cambrils, que va veure debutar a l’equip de Veteranes. També van participar-hi els Veterans, aconseguint així representació del club en les dues categories.  

Els dos conjunts van finalitzar les seves regates en 14a posició, molt a prop d’acabar entre les deu millors embarcacions. Però la millora en els resultats només era qüestió de temps. 

Només dues setmanes després, el 17 de desembre, ambdós equips van repetir participació en l’última regata de la lliga, al Deltebre. En aquesta ocasió, tant les veteranes com els veterans van aconseguir la 12a plaça, millorant no només la posició respecte a la regata anterior, sinó també obtenint temps més ràpids en la distància dels 1000 metres.  

Tot i haver finalitzat la Lliga Catalana, la secció de rem mantindrà la seva activitat habitual. Això sí, recolzats amb els bons resultats aconseguits en les últimes regates i, sobretot, amb la convicció de continuar creixent, tant esportiva com individualment.