El passat mes de maig el Donasport va tancar la seva edició número tretze amb una participació de 807 persones usuàries i 54 voluntàries repartides entre les 19 activitats d’aquest 2024. Aquestes xifres confirmen la tendència a l’alça del torneig multiesportiu de Panteres Grogues adreçat al col·lectiu FLINTA (dones, lesbianes, intresex, trans* i agènere).
L’esport amb més participació han estat futbol (105), seguit de vòlei (90) i pàdel (80), però l’edició d’enguany destaca per la incorporació de noves activitats com ioga, bachata, submarinisme o billar. Així, el que va néixer com a torneig multiesportiu consolida la seva evolució incloent wellness i activitats culturals. En aquest sentit, el Donasport també va programar una visita grupal a l’exposició “Venerades i temudes” del Caixafòrum.
El Donasport ha anat desenvolupant les seves activitats entre els mesos de març, abril i maig, per tal de facilitar la participació a més d’una activitat de totes aquelles persones usuàries que així ho desitgessin. Alhora, tot i que va néixer com un espai de trobada per a les dones de Panteres Grogues, la seva evolució, a més de reflectir la diversificació d’activitats del club, també s’ha obert al col·lectiu FLINTA, adreçant les seves activitats tant a persones sòcies de Panteres Grogues com a no associades al club.