concurs per al logo del 30 aniversari de Panteres Grogues, club esportiu LGTBIQ+

Sí, sí, Panteres Grogues fa 30 anys i el primer que necessitem per engegar la celebració és un bon logotip. Però volem arribar-hi de forma participativa, i és per això que llencem un concurs adreçat a persones associades, que podran participar-hi individualment o en grup i podran presentar-hi tantes propostes com vulguin fins al 30 de maig.

A partir d’aquí, el jurat seleccionarà tres propostes. I amb aquestes obrirem un període de votació entre totes les panteres del club per tirar el logo final que ens servirà per conmemorar el nostre aniversari a xarxes, web, festes, merchandising, etc. El premi per a qui guany serà de 300€ en material esportiu del nostre sponsor, Puma. Vols participar-hi?

El concurs del logo del 30 aniversari de Panteres Grogues és, de fet, la primera activitat d’una celebració que s’allargarà fins al Panteresport del 2025. La Junta Directiva ha impulsat la creació d’un Grup Motor del 30 aniversari amb una vintena de persones de diverses seccions que ja están treballant en un complert programa d’activitats que us anirem desglosant… Quan tinguem logo, es clar ;D Així que us animem a participar per ajudar-nos a totes les persones associades a felcitar-nos com a Panteres.