Panteres Grogues conquesta Europa! 

La secció de natació va aconseguir cinc medalles al Campionat d’Europa Màster  

 

Quatre plates i un bronze. Aquest és el balanç espectacular que van aconseguir els nadadors de Panteres Grogues al Campionat d’Europa Màster celebrat a Madeira el passat cap de setmana. Uns resultats històrics pel club, que continua donant mostres del seu alt rendiment en l’àmbit internacional i que situen a Panteres Grogues com una entitat de referència.  

La Francesca Zanini va ser una de les sensacions de la competició. La nadadora de Panteres va obtenir quatre medalles en quatre finals: tres plates (100m estils, 50m esquena i 200m esquena) i un bronze (100m esquena). Però no va ser l’única pantera en pujar al podi. La va acompanyar el Vlad Murovec, amb un bronze als 50m lliures, i es va quedar a les portes de repetir aquesta gesta en les altres dues finals en què va competir: quart als 100m estils i als 50m braça. També va firmar una gran competició l’Iban Clares, amb dues posicions de finalista (sisè als 100m estils i als 50m braça) i un novè lloc als 50m lliures.  

Aquests resultats demostren l’alt nivell de la natació a Panteres Grogues, però també aporten una gran visibilitat de les reivindicacions a favor dels drets LGTBIQ+ a escala internacional. Des de Panteres, volem donar l’enhorabona als tres nadadors pel seu gran paper, i agrair el seu compromís amb el club.  

natación Campionat d’Europa Màster