Després de finalitzar la primera temporada com a federats, la secció d’handbol de Panteres Grogues va rebre un premi per la lluita a favor de la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+, a la 30a Festa de l’Handbol Català. Un reconeixement fruit del paper que ha jugat el club durant la darrera campanya, en què van competir a quarta catalana. De fet, va ser la primera temporada en la que l’equip es federava, ja que només fa dos anys que es va formar la secció. 

En aquesta primera temporada de competició oficial, l’equip d’handbol va aconseguir les primeres victòries a la segona volta. Uns resultats que mostren la clara evolució de tots els jugadors, i que han tingut continuïtat aquest curs: en els tres primers partits, van obtenir dues victòries de prestigi. 

Però a més, tant jugadors com aficionats no dubten a portar la bandera de Panteres Grogues i del col·lectiu allà on juguin. D’aquesta manera recorden la missió de Panteres: lluitar per obtenir espais lliures de discriminació a través de l’esport.  

Durant la 30a Festa de l’Handbol Català, el president de Panteres Grogues, Alberto Martín, va rebre el reconeixement de les mans dels directius de la Federació Catalana. A més, va poder compartir espai amb membres d’altres clubs d’handbol catalans, que van mostrar el respecte i les congratulacions per la feina feta des de Panteres Grogues.