Més de 100 jugadors de tota Europa es van reunir a Telde per gaudir del bàsquet en gran 

La secció de Bàsquet Mixta de Panteres Grogues va coorganitzar la setmana passada, juntament amb GMadrid, el Winter European Tournament 2023, un torneig de bàsquet a Gran Canària. A la competició hi van assistir més de 100 jugadors de Madrid, París, Londres, Lió, Amsterdam i Berlín. Per part de Panteres Grogues, van viatjar a Telde més de 30 participants, dividits en tres equips diferents. 

El torneig va arrencar amb una tradicional benvinguda el dijous 7 de desembre, seguit d’una Boat Party i un sopar l’endemà per crear un gran ambient entre tots els participants. Aquest va ser l’aperitiu previ al torneig del dissabte, que va tenir lloc a localitat de Telde, ciutat que es va bolcar amb l’organització amb les seves instal·lacions esportives i donant suport des del club de bàsquet local.  

Un total de 12 equips van competir durant tot el dia, en partits realment emocionants i on es va poder gaudir d’un gran nivell de bàsquet.  Finalment, els guanyadors del torneig van ser GMadrid. 

Organitzar un torneig a tanta distància suposava un gran repte, però es va afrontar amb molta il·lusió i ganes de reunir tants equips per gaudir d’un ambient lliure de discriminació a través de l’esport. L’experiència va ser increïblement positiva, i tothom coincidia en voler formar part d’una segona edició del WET. L’organització per part de Panteres va estar clau per l’èxit del torneig, i de ben segur, repetirem una altra vegada.