Persones de Panteres reconegudes als primers premis de l’Agrupación Deportiva Ibérica LGTBIQ+

Premios ADI - deportes LGTBIQ+ a Panteres Grogues
De dreta a esquerra, Francesa Zanini, de la secció de natació; Martina de Popolo, vicepresidenta de Panteres Grogues; i Alberto Martín, president del nostre Club

Francesca Zanini, de la secció de natació de Panteres Grogues (verue aquí), va rebre el guardó a la Millor esportista de l’any per part de la Agrupación Deportiva Ibérica LGTBI+ (ADI), en la primera edició de premis que organitza i celebra l’entitat. A la mateixa gala, Joan Miró, soci honorífic de Panteres Grogues i vàries vegades president del nostre Club, va rebre un guardó honorífic com a fundador i primer president de l’ADI. 

 

L’ADI és la unió d’entitats esportives de Lesbianes, Gays, Trans*, bisexuals i intersexuals de la Península Ibérica, illes i ciutats autònomes. Fundada al 2009, Panteres Grogues en forma part des del seus inicis i el seu objectiu es l’erradicació de la LEGTBIfòbia i la promoció de la diversitat afectivosexual a l’esport (enllaça aquí amb l’Agrupación Deprotiva Ibérica LGTBI). 

Enguany, l’ADI celebra els seus primers 15 anys de vida amb una gala de premis que es va dur a terme  el passat 13 d’abril. I la Francesca Zannini ha estat reconeguda com a Millor esportista per, entre d’altres fites, quatre medalles (tres plates i un bronze) al Campionat Europeu Màster Natació de Madeira, on va participar respresentant Panteres Grogues, a més de l’or Màster (+25 años) al Campionat d’España de natación Máster d’hivern a Castelló. Enhorabona, Francesca! 

Premios ADI - deportes LGTBIQ+ a Panteres Grogues

A l’acte d’entrega, també van assisitir-hi Alberto Martín, actual President de Panteres Grogues, que va recollir el premi en nom de Joan Miró, i Martina de Popolo, vicepresidenta del Club. Ambdós van representar Panteres Grogues a l’Assamblea de l’ADI que es va celebrar el mateix cap de setmana a Madrid.