Vine a celebrar el Sant Jordi 2024 amb Panteres Grogues

Sant Jordi 2024 de Panteres Grogues: activitats

Sí, sí, tal i com diu el titular, estarem a partir de les 9h a Consell de Cent, 273 amb una parada de roses vermelles i multiculor que poden tenir premi per a totes aquelles persones que les comprin. Però a més, a la parada hi trobaràs llibres de les nostres Panteres escriptores, que també hi seran signant. T’ho perdràs?

La venda de roses anirà a càrrec principalment de les Panteres de rugbi (verue aquí), la secció que promou per segon any aquesta acció. La parada serà davant del Priscilla Cafè fins a les 20h, i és ideal, perquè per cada rosa que compris te’n duràs també una promoció sorpresa als establiments del grup Belive, patrocinador de Panteres Grogues, alhora que contribuiràs a finançar projectes del club.

I a més, tot i que encara no tenim secció d’escriptura, a Panteres Grogues apleguem tanta diversitat i esport com talent. I una petita mostra ens la porten set persones associades al club a través dels seus llibres. 

Parada de Sant Jordi de Panteres Grogues 2023
Paradeta de Panteres Grogues 2023

Les trobareu signant a la parada de Sant Jordi de Panteres a les següents hores: 

12h

Si no te veo en 25h me muero, de José Vázquez

13h

Un clavo saca otro clavo, de Raúl G. Rodríguez

14h

La Ruta del Incienso, de Emma Ros

16h

La teta feliz, de Pablo González

17h

Tres chicos buenos, de Pablo Wessling

18h

Smiley, de Guillem Clua

19h

Eternos, de Ton Mansilla Jacas

Sant Jordi 2024 de Panteres Grogues: ubicacio de la parada

I a més de tot plegat, a la parada de Panteres Grogues per Sant Jordi 2024 tindrem informació del club a càrrec del voluntariat de Panteres (verue aquí), fotocall infantil i alguna sorpresa més: vine a descobrir-la! T’hi esperem a Consell de Cent amb Aribau: fem diada amb Panteres!