PUMA presenta aquest acord de patrocini com a part de #REFORM, la iniciativa global posada en marxa per la marca per a la defensa de la igualtat universal.


Barcelona, febrer de 2022.

Des del present mes de gener, PUMA suministrarà equipació i material esportiu al club LGTBIQ+ PANTERES GROGUES de la ciutat de Barcelona. Aquesta col·laboració forma part de la iniciativa #REFORM llançada per PUMA per a fer costat als activistes de l’esport, la música i l’entreteniment que lluiten pels tres objectius fonamentals d’aquesta iniciativa: la igualtat de gènere, la justícia racial i els drets LGTBIQ+. #REFORM està inspirada en l’atleta olímpic Tommie Smith i el seu “gest silenciós” en els Jocs Olímpics de Ciutat de Mèxic que va provocar un debat mundial sobre els drets civils i la igualtat universal.

#REFORM impulsa i advoca el canvi social, vol anar més enllà de la inspiració i convertir les intencions en accions i centra la seva lluita en la igualtat de gènere, la justícia racial i els drets LGTBIQ+. Dins aquesta última àrea d’actuació i perquè viure sense discriminació no hauria d’estar obert a debat, PUMA ha decidit fer costat a PANTERES GROGUES, una associació sense ànim de lucre, la missió del qual és treballar per la igualtat i la diversitat d’orientació sexual i de gènere a través de la pràctica d’activitats esportives, culturals, wellness i de sensibilització social i que actua amb una visió “viure en un món inclusiu i respectuós que fomenti la diversitat, la igualtat i la socialització de les persones ”, Una organització que inspira un canvi real amb accions reals.

“Aquest patrocini suposa una aliança amb una entitat esportiva que va ser creada per a accelerar la igualtat de dret i la llibertat d’expressió de la comunitat LGTBIQ+. Es tracta d’un exemple d’iniciativa que condueix a un canvi significatiu, la classe d’actuació a la qual PUMA vol reconèixer de manera pública oferint el seu suport. Una entitat amb la qual compartim valors com el respecte, la diversitat i la igualtat social”, ha comentat Javier Ortega, Director de PUMA per al Sud d’Europa.


Per part seva, Joan Miró, president de PANTERES GROGUES ha destacat: “No volíem deixar passar l’oportunitat d’utilitzar l’equipament de Panteres Grogues com una eina de sensibilització i visibilització com a mostra de la lluita contínua del col·lectiu. A través de l’etiqueta #stoplgtbifobia i de la bandera LGTBIQ+ inclusiva en format circular simbolitzant la unió i cooperació dins del col·lectiu i tots els seus aliats“. La samarreta ha estat dissenyada per Màrius Núñez, director de comunicació de Believe Group.