PUMA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB ESPORTIU LGTBIQ+ PANTERES GROGUES

PUMA presenta aquest acord de patrocini com a part de #REFORM, la iniciativa global posada en marxa per la marca per a la defensa de la igualtat universal.


Barcelona, febrer de 2022.

Des del present mes de gener, PUMA suministrarà equipació i material esportiu al club LGTBIQ+ PANTERES GROGUES de la ciutat de Barcelona. Aquesta col·laboració forma part de la iniciativa #REFORM llançada per PUMA per a fer costat als activistes de l’esport, la música i l’entreteniment que lluiten pels tres objectius fonamentals d’aquesta iniciativa: la igualtat de gènere, la justícia racial i els drets LGTBIQ+. #REFORM està inspirada en l’atleta olímpic Tommie Smith i el seu “gest silenciós” en els Jocs Olímpics de Ciutat de Mèxic que va provocar un debat mundial sobre els drets civils i la igualtat universal.

#REFORM impulsa i advoca el canvi social, vol anar més enllà de la inspiració i convertir les intencions en accions i centra la seva lluita en la igualtat de gènere, la justícia racial i els drets LGTBIQ+. Dins aquesta última àrea d’actuació i perquè viure sense discriminació no hauria d’estar obert a debat, PUMA ha decidit fer costat a PANTERES GROGUES, una associació sense ànim de lucre, la missió del qual és treballar per la igualtat i la diversitat d’orientació sexual i de gènere a través de la pràctica d’activitats esportives, culturals, wellness i de sensibilització social i que actua amb una visió “viure en un món inclusiu i respectuós que fomenti la diversitat, la igualtat i la socialització de les persones ”, Una organització que inspira un canvi real amb accions reals.

“Aquest patrocini suposa una aliança amb una entitat esportiva que va ser creada per a accelerar la igualtat de dret i la llibertat d’expressió de la comunitat LGTBIQ+. Es tracta d’un exemple d’iniciativa que condueix a un canvi significatiu, la classe d’actuació a la qual PUMA vol reconèixer de manera pública oferint el seu suport. Una entitat amb la qual compartim valors com el respecte, la diversitat i la igualtat social”, ha comentat Javier Ortega, Director de PUMA per al Sud d’Europa.


Per part seva, Joan Miró, president de PANTERES GROGUES ha destacat: “No volíem deixar passar l’oportunitat d’utilitzar l’equipament de Panteres Grogues com una eina de sensibilització i visibilització com a mostra de la lluita contínua del col·lectiu. A través de l’etiqueta #stoplgtbifobia i de la bandera LGTBIQ+ inclusiva en format circular simbolitzant la unió i cooperació dins del col·lectiu i tots els seus aliats“. La samarreta ha estat dissenyada per Màrius Núñez, director de comunicació de Believe Group.

¡TE ESPERAMOS!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2021. Todos los derechos reservados.