1. Cerca l’activitat que vols realitzar en l’apartat ACTIVITATS de la web.

Tria la secció en la qual vols apuntar-te i consulta la informació referent als dies i horaris, localització, preu* i mail de contacte.

2. Escriu un missatge a l’adreça de correu electrònic de la secció.

Envia un missatge al correu electrònic de la secció a la qual t’agradaria apuntar-te (el trobaràs en l’apar-tat de cada activitat). Sol·licita un dia de prova sense cost. Els responsables de la coordinació et citaran perquè puguis anar a provar-la.

3. Alta en Panteres Grogues.

Una vegada hagis realitzat el dia de prova ja podràs venir a l’oficina apuntar-te a Panteres Grogues. Procedirem a cobrar-te la quota anual i l’assegurança en cas d’accidents. A partir d’aquí ja podràs realit-zar els teus entrenaments en la secció (o seccions) en què vulguis participar.

*El preu de cada secció varia en funció de les característiques de cada activitat: entrenadors/es, instal·la-cions, material, etc. La modalitat de pagament també pot variar en funció de l’activitat en la qual t’inscri-guis.

*El primer cobrament de la quota anual es realitza en el mateix moment de l’alta com a membre (en efectiu o amb targeta). La quota anual de Panteres Grogues són per temporada esportiva (des del dia 1 de setembre fins al dia 31 d’agost). En el cas que no puguis continuar en Panteres Grogues hauràs de notificar-lo a administracio@panteresgrogues.org al costat de les teves dades (nom i cognoms, NIF o NIE) abans del 15 d’agost.

*La quota anual et dóna dret a participar en tantes seccions com desitgis, tenint en compte que si praticas una, dues, o més seccions, hauràs de pagar l’import de cada secció per separat. Recorda que Panteres Grogues és una organització sense ànim de lucre; la quota anual es destina al manteniment de la infraestructura del club i la quota de la secció a cobrir les despeses d’entrenadors/as, instal·lacions, material, etc.

T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Tots els drets reservats.