UN CLUB +FORT

UN PROJECTE DE FUTUR EN PANTERES GROGUES, un club unit en la diversitat.

Som un equip ampli, divers, professional i molt compromès. Som activistes. El nostre objectiu és la defensa dels drets LGTBIQ+ i ho fem treballant cada dia per aquest club que tant estimem.

El club que estem construint és OBERT, INCLUSIU, INNOVADOR, MÉS GRAN i COMPROMÈS en els grans desafiaments futurs que tenim com a col·lectiu.

TREBALLEM MIRANT CAP ENDAVANT, Al FUTUR. Només mirem enrere, per a impulsar-nos, continuar creixent i avançar sense parar.

Continuarem treballant per la modernització tecnològica del club, quant a webs i aplicacions que facilitin la gestió de les seccions i et facilitin el teu dia a dia com socix. 

Llançarem “la nova app del socix” en la qual tindràs les teves dades accessibles en el mòbil i accés a tots els documents del club (actes, comptes i presentacions).

Sense augmentar la quota anual treballarem per a incorporar un gestor esportiu titulat per a millorar la gestió de les activitats.

Augmentar la base femenina del club és un de les nostres metes i per a això treballarem sense descans. Ja hem aconseguit fites importants (fusió de seccions, impuls del Donasport i gran projecte europeu Erasmus+).

Volem un club més gran, per això obrirem activitats per a nens i adolescents (Acadèmia) i portarem endavant un programa educatiu de formacions en escoles, instituts i en organitzacions esportives per a fomentar l’esport inclusiu, transmetre valors i defensar els drets del col·lectiu LGTBIQ+.

Crearem el “defensor del socix”, una figura externa i independent de la junta directiva que protegirà, defensarà i garantirà els teus drets dins del club

Continuarem apostant de manera ferma per la participació activa del club a través de “l’enquesta del soci/sòcia”.

I per descomptat, reprendrem (després de gairebé 2 anys d’aturada obligada per la pandèmia), les activitats lúdiques i trobades socials entre socixs a través del nou PanterWeekend i altres esdeveniments que organitzarem durant cada temporada. 

SUMA’T-HI, PARTICIPA-HI, DIVERTEIX-TE amb nosaltres!

Accedeix al nostre programa o visita la web de la candidatura.

T’HI ESPEREM!
Carrer Floridablanca, 143. Barcelona.

Panteres Grogues 2023. Tots els drets reservats.